Despre noi

DANECA Consulting, membru corporativ ANEVAR, dispune de o poliţă de asigurare profesională, ce acoperă riscuri în valoare de 500.000 Eur pentru companie şi pentru echipa sa de evaluatori.

Solicită o evaluare

Evaluări şi consultanţă specializată

DANECA Consulting a fost conceput exclusiv pentru a realiza evaluări de bunuri imobile şi mobile. Este membru corporativ ANEVAR, beneficiază de o poliţă de asigurare profesională, ce acoperă riscuri în valoare de 500.000 Euro, atât pentru companie cât şi pentru echipa sa de evaluatori. DANECA Consulting are în componenţă evaluatori titulari şi stagiari, membrii ai Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR) ce urmează cursuri profesionale de perfecţionare anuale.

Partener de încredere

Standardele ridicate de calitate, pachetul complet de servicii legat de evaluarea oricărui bun şi recunoaşterea acestor servicii de către utilizatorii desemnaţi face ca DANECA Consulting să fie un partener corect, responsabil şi de încredere pentru clienţii săi.

Evaluare promptă

DANECA Consulting oferă clienţilor consultanţa, înainte şi după realizarea rapoartelor de evaluare, astfel încât necesitatea lor să fie promptă.